Om meg

Om meg

Hei, jeg heter Roger Sandberg- født og oppvokst i Trondheim, jeg bor like ved våre mest kjente vassdrag som er Gaula- gåavstand til Nidelva som leverer stor fangst. Jeg er rett å slett bortskjemt det å bo så nært våre fantasktiske lakselver- noen mil unna halvtimes kjøring så har jeg Orkla. Stjørdalselva ligger også ganske nært meg. 


Jeg ble hekta som laksefisker tidlig på 70-tallet sammen med min far, hadde det ikke hvert for han vet jeg ikke hva jeg har hvert eller gjort idag. Men lidenskapet bla laksefiske så over til fluebinding som startet på kjøkkenbenken hjemme hos mor og far i Skjetnemarka i 1984. Etter det så har jeg holdt på med fluebinding og er i dag Profisjonell fluebinder. 


Jeg har aldri blitt lært fra noen, aldri gått på noe kurs- jeg var den typen som lånte mye bøker på Hoved- bibloteket i Trondheim. Jeg leste meg frem HVORDAN BINDE EN ØRRETFLUE husker jeg startet med. Årene gikk og jeg laget mye tørrfluer, våtfluer den gang- fisket for det meste ørret i Nidelva. 


Året 2003 bestemte jeg meg for å starte opp egen bedrift innen fluemateriale og fiskefluer- jeg hadde en kjellerstue på Starrmyra fylt av materialer og fiskeutstyr. Det ble meget populært med det å selge startsett i fluebinding og jeg hadde mye fluebinderkurs til videregående skoler som f. eks Skjettlein landbrukskole- øya landbrukskole, endel private klubber og bedrifte der jeg leide lokaler, har også hvert på Kreftbygget på St. Olav Hospital å hatt fluebinderkurs til kreftpassienter. 


Idag 38 år med fluebinding så sitter jeg fortsatt bak bindstikka å lager kvalitetsfluer av høy grad fra det fantasktiske materiale mine leverandører leverer. Registrert i Enhetsregisteret

Bildet er av meg med smålaks fra Nidelven for noen år siden. Er en ivrig laksefisker og bor like ved Nidelven i Trondheim

Gaula, Orkla, Nidelva, Stjørdalselva er like ved mitt hjemmested, leverer mye fluer i disse vassdragene

 

 

GODT NYTTÅR

Følg meg på facebook, instadgram og Youtube

Jeg er behjelpelig med det meste innen fluebinding det med valg av fiskefluer, jeg har båt stående i båthavn du kan bli med ut å fiske, og er kjent i våre naboelver om du skulle ha fiskeråd, tips på fiskevald og overnatting- ta kontakt under Kontakt så snakkes vi.