Bamo Laksefiske

Grinde 

 

 

Grinde BAMO er ca 600 meter langt med fiske på 1 side og ligger rett på motsatt side av Horgøien.

Man kan kjøre og parkere helt ned til elven (også med evnt campingvogn/ bobil). Det er en enkel hytte med 4 soveplasser, enkle kokemuligheter og dusj og nedfrysing hos grunneier gangavstand fra valdet. Det er også satt opp 2 stk gapahuker og bålplass på Grinde BAMO.

Moe valdet

 

 

Moe- Valdet BAMO er ett fantastiskt vald som vi er meget stolte av, her har vi meget stor pågang av personer/ grupper som ønsker og leie 1 uke. Dette er valdet for de som ønsker seg en fiskeuke med topp komfort, beliggenhet og store muligheter for å få laks!  Valdet ligger usjenert til på Støren (mellom Frøset Hølen og Norwegian Flyfisher Club) og det blir hvert år tatt bra med laks på valdet, se fangstrapporten.

Borten

 

 

Borten BAMO valdet ligger på Melhus og er 1060 meter langt med fiske på 1 side, Gimse bru ligger omtrent midt på valdet. Valdet har flere spennende høler som det ofte står storlaks, 2 stk ovenfor brua og 2 stk nedenfor brua. Det er også flere spennende strømpartier og stopperplasser på valdet. Vi har ett samarbeid med 2 lokale fiskere som kjenner valdet som sin egen bukselomme som også vil kunne guide på valdet.

BAMO LAKSEFISKE

 

 

Bjørn Arild 

Epost: ba@konsis.no

Telefon: +47 913 79 469

 

BAMO LAKSEFISKE

 

 

Morten

Epost: bamolaksefiske.morten@gmail.com

Telefon: +47 902 22 417

Copyright © Fluebindern Trondheim All Rights Reserved